06 de març 2012

Francisco Pastor (PxC): seguidor de l'extrema dreta


La gent de Plataforma per Catalunya (PxC) es defineix com a “identitària”. Perfecte, la meva identitat, per exemple, no és la que ells tracten de construir, però ells sabran. No hi entro. Això sí, quan dius que són xenòfobs, racistes o feixistes s’enfaden.
Avui he estat mirant el twitter de Francisco Pastor, regidor i secretari d’Organització de PxC a Sant Boi, la nostra ciutat. Ara mateix té 586 seguidors i segueix a 644 persones. Déu ni do. En primer lloc haig d’agrair la seva tasca, perquè he pogut bloquejar a bona part de l’extrema dreta de tota Espanya en només 10 minuts.
No m’he entretingut a analitzar els seus seguidors perquè això es tracta d’un fet involuntari, però sí ho he fet amb aquells a qui segueix, perquè diu molt del personatge. 
A Plataforma per Catalunya han expulsat del partit alguns dels seus militants per expressar públicament la seva afinitat a ideologies feixistes. Ens trobem amb un cas semblant, però ells sabran.
No vull avorrir al personal, així que senzillament us facilito alguns exemples (nom i foto de perfil), però n’hi ha molts altres. Cadascú que tregui les seves pròpies conclusions.

Francisco Pastor segueix a persones com:

FERRAN @ESTRUCHFERRAN

 El Lute @Follingli

Español harto de tanta FALSACRACIA que piensa que la Santa Transición fue un engaño y una estafa a los españoles.

 luis lopez mesonero @wallyvikingo

UNA, GRANDE Y LIBRE

 Enmiguerra @Enmiguerra

Aragonés, católico, ¿Facha...? (puede ser). Soy la personificación del efecto rebote al que lleva esta podrida sociedad.

 Ruben AE @RubenTeamicama

España lo primero y seguidor del Atleti a muerte. Siempre fiel a la derecha. VIVA ESPAÑA

 EleganciayArrogancia @EleganciayArrog

 Tomás @sevitomas

 Social y Nacional. @Leganes_NR

Madridista, politicamente incorrecto. La revolución empieza en los barrios obreros. Leganés, Nacional y Revolucionario.

 El Libre Pensador @14Adrian88

El Libre Pensador- El blog de los librepensadores, para quien quiera verlo, un blog volcado en la defensa de la Libertad de expresión, opinión y pensamiento.

Vosaltres mateixos. 


Actualització 7 de març: Minuts després de la publicació d'aquest article el regidor Francisco Pastor passava de seguir a 644 persones a seguir 574. Una hora després a 611. I ara, novament a 644. Bona neteja.



Més sobre Plataforma per Catalunya clicant aquí

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger