19 de gener 2012

Combatent el feixisme, també al Parlament

Els últims dies hem pogut veure als mitjans de comunicació com PxC participava de la inauguració d'un local d'orientació feixista anomenat Militia inspirat en la italiana Casa Pound.




El Grup Parlamentari d'ICV-EUiA ha presentat vuit preguntes adreçades al Departament d'Interior. Les preguntes són les següents:

Té coneixement el Govern de la possible obertura a Catalunya, en concret a la ciutat de Barcelona, d’un Centre social d’orientació feixista anomenat “Militia”, presumptament vinculat a grups feixistes italians com “Casa Pound” i “Blocco Studanesco”?

Té o tenia coneixement el Govern d’una possible visita a Catalunya prevista per inaugurar el Centre Militia, de Gianlucca Iannone, líder del grup italià paramilitar i violent Blocco Studanesco, i que segons sembla és autor de frases com “el feixisme va ser l’experiència més bonica de la història d’Itàlia”?

Té o tenia coneixement el Govern d’una possible visita a Catalunya, prevista per inaugurar el Centre Militia, de Gabriele Andolfini, fundador del grup italià “Guàrdia d’Honor de Mussolini”?

Té coneixement el Govern de les possibles relacions de col·laboració entre els grups feixistes italians Blocco Studanesco i Guardia d’Honor de Mussolini amb el partit Plataforma per Catalunya?

Considera el Govern que la creació del centre social d’orientació feixista Militia, amb presumptes vinculacions a grups violents italians, compliria la legislació vigent?

Quines mesures ha adoptat el Departament d’Interior per vigilar si la creació del centre social Militia compleix la legislació vigent?

Quines mesures preveu adoptar el Departament d’Interior en cas que amb motiu de la inauguració del centre social Militia visitin Catalunya dirigents de grups violents i feixistes?

Té coneixement el Govern de si la inauguració del Centre Militia ha estat anul·lada definitivament o simplement ajornada?


SOS Racisme també va fer una petició a fiscalia perquè vigilés si les activitats de Militia podien ser delictives.

A ICV ho tenim clar. Ni un pas enrere.

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger