27 d’abril 2010

La Puntaire s'ha fet d'Esquerra

Teresa Valls i Diví s'ha fet d'Esquerra. Sí, sembla ser que després de molts anys de dubtes i d'un fort debat ideològic interior, ha decidit inclinar-se per aquesta opció política. La Noia Xica, reina de les puntaires santboianes, coneguda per la mantellina dedicada a la Mare de Déu de Montserrat que va ocupar un lloc d'honor en un dels aparadors de l'Exposició Universal de Barcelona l'any 1929, ha decidit militar decididament al partit de Lluís Companys i Francesc Macià.
Així ho va demostrar aquesta Diada de Sant Jordi, fent volar les banderes del partit i demostrant davant de tots els ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat que no només és una fervent militant del partit sinó que a més, és una fervent activista de la consulta per la independència que se celebrarà el proper 20 de juny. Aquest és el motiu pel qual va escollir un lloc estratègic on fer volar les banderes al costat de la paradeta de Sant Boi Decideix.
És més, sorpresos per la seva capacitat de treball i per la seva activa militància, fonts del partit han assegurat que el seu paper serà determinant en els propers comicis electorals per tal d'aconseguir que ERC arribi no només a aconseguir l'alcaldia de la nostra ciutat, sinó també a fer de Joan Puigcercós el nou president de la Generalitat de Catalunya.

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger