20 d’octubre 2011

Dimonis disfressats d'àngels


Dimonis disfressats d’àngels. Partits xenòfobs disfressats de democràtics. Aquesta és la principal característica d’un partit com Plataforma per Catalunya (PxC). L’intent de fer ús de l’estètica, de la forma, per dissimular el seu contingut, el seu interior podrit. Ja ho vam poder comprovar a la convocatòria del congrés fundacional de les Joventuts Identitàries per Catalunya del passat 8 d’octubre a Cal Ninyo, Sant Boi, quan uns 150 jóvenes sanos y demócratas catalanes assistien després de la recomanació de vestir correctament. Un cop més l’ús de l’estètica per dissimular.
El 8 d’octubre, a l’acte a Cal Ninyo, va assistir Sergio Serralvo, cap de llista de PxC a Cornellà, senyor famós per assistir al concert nazi del passat dia 12 d’octubre i per haver protagonitzat un Entre línies de TV3 declarant-se admirador de Hitler i negant l'Holocaust. Ho podeu comprobar vosaltres mateixos a aquest vídeo.

 
Avui, si no m’equivoco, l’han expulsat del partit. Però no poden enganyar ningú. El dia 14 d’octubre Sergio Serralvo després de ser expedientat per anar al concert nazi deia al seu facebook: “Mi delito es luchar por mis ideas sin importarme el riesgo y haciendo frente a la traición” El comentari li va agradar a 29 persones, molts d’ells militants de PxC. Sergio Serralvo, per cert, amic al facebook de David Parada, regidor i també cap de llista de PxC a Sant Boi. Ambdós han compartit converses amistoses al seu perfil, sobre la globalització, la modificació de l’Estatut i la Constitució... jugant a ideòlegs com fan sempre, amb un nul coneixement de tot plegat.
Per cert, i també com a curiositat, el tal Sergio Serralvo és animalista, un confés enamorat dels animals. No he pogut evitar recordar l’article que vaig escriure en el seu moment sobre Heinrich Himmler, un nazi que va considerar cruel una corrida de toros. Quines coses no?
Però dissimular és difícil i la situació se’ls hi està anant de les mans. És difícil amagar l’expulsió d’un dels seus militants per declarar-se obertament nazi quan, per exemple, el 4 de setembre, molt abans del concert, Sergio Serralvo es solidaritzava al seu mur del facebook amb Pedro Varela, propietari de la llibreria Europa demanant la seva llibertat.
Aquesta colla d’impresentables es dediquen a fer política, i ara, també a posar denúncies. Com la que van posar contra el Pau, la Laura i el Jordi, amics i companys de les CUP, per un cartell ofensiu relacionat amb l’acte de les JIxC. Suposo que el què no els hi va agradar va ser la comparació entre personatges, perquè el “sudacas” que sortia de la boca del regidor David Parada forma part del vocabulari habitual d’aquesta colla. I poso un exemple. El trobem a l’article de Francesc Gesa Montmany, militant de PxC de la Roca del Vallès, sobre “L’análisis xenófobo de los Verdes” on a part de vomitar sobre partits com el meu: ICV, parla obertament de “inmigrantes sudacas.”  És a dir, res d’estrany.
Mentrestant vaig rebent cada dia un bon grapat de correus electrònics, twitters, de militants i simpatitzants de PxC. Me’ls vaig guardant. Aquí us poso alguns exemples:


@tonihospitalet: @JPuigdengolas desde el colegio inculcando ideas politicas ..no esta mal ..me imagino que añoras un colegio con el retrato de stalin -> en referencia al meu elogi a escoles verdes i solidàries com el Benviure.

o

@ tonihospitalet: @mamerino @JPuigdengolas acojonante su tradicion antifascista de la que hace gala icv ,,como sea como en el 36 lo llevais claro ...

En fi, com veieu la situació és complicada. Cal continuar treballant.

Més articles relacionats:

Política x Crispar (PxC)
Parets que recorden veritats
Plataforma per Catalunya (PxC) es presenta a Sant Boi

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger