08 de gener 2011

Plataforma per Catalunya (PxC) es presenta a Sant Boi

El passat 28 de novembre el partit xenòfob i dretà per excel·lència, la Plataforma per Catalunya (PxC), va aconseguir 1027 vots (3,10%) a la nostra ciutat. Tenint en compte la forta divisió de la dreta i l'inconvenient de ser una força política extraparlamentària, es poden considerar uns excel·lents resultats i molt esperançadors de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig.
El passat 20 de desembre Sant Boi va tenir el desgraciat honor de ser l'indret on es van reunir uns quants delegats locals del partit del Baix Llobregat, comarca on tal i com ells esmenten en un dels seus comunicats el partit s'ha situat “com a 7ª força política a la comarca superant amb escreix el partit de Joan Laporta i no gaire lluny de formacions com Esquerra o C's”.




David Parada, coordinador comarcal i secretari d'organització del partit, serà cap de llista al maig. David Parada va ser un dels membres del grup ultra i violent Brigadas Blanquiazules de l'Espanyol que es va integrar a la formació xenòfoba i que va acabar convertint-se en un dels homes de confiança de Josep Anglada, líder de la Plataforma per Catalunya (PxC). Així doncs, a Sant Boi, tindrem un pes pesant del partit competint pel 5% dels vots que li permetria tenir representació al nostre Ajuntament. Un altre pes pesant a les llistes de Sant Boi serà Josep Real, un exregidor del PSC (1999-2003) a Sant Salvador de Guardiola (Bages) i exsindicalista del sector del metall de la UGT. 
Així doncs, PxC a Sant Boi aposta fort. Ja ho van demostrar durant les eleccions autonòmiques on a la nostra ciutat i a la nostra comarca van distribuir més de 50.000 targetes on resumien els disbarats que proposen en matèria d'immigració.
Però no tot són flors i violes per PxC. Durant les últimes setmanes ha estat notícia la dificultat del partit per mantenir les seves finances, fins al punt que Josep Anglada i la seva colla han estat objecte d'un procés de desnonament de la seva seu electoral. La quota del pis, que està ubicat al número 15 de la Travessera de Gràcia, no es pagava des del maig i el deute ascendia a més de 5.000 euros. A més, s'ha de tenir en compte que la gran inversió del partit per encarar les passades eleccions del mes de novembre no podrà ser amortitzada ja que no van aconseguir representació al Parlament, agreujant encara més la situació econòmica del partit.
Al maig els santboians i santboianes tenim l'obligació de no permetre que aquesta gent entri a l'Ajuntament. Ja sigui votant ICV, votant qualsevol altre partit, o votant en blanc, aconseguirem que no arribin a aquest difícil 5%. Quant més alta sigui la participació aquell diumenge més vots faran falta per arribar a tenir un regidor.
Mentrestant el millor que podem fer és ignorar aquesta colla d'ignorants. Qualsevol altra actitud per part nostra seria irresponsable, donat que el què espera aquesta gent és precisament una dosi de protagonisme que no es mereixen. 

Fem entre tots i totes que morin en la indiferència. La xenofòbia ben lluny!!

Info addicional: 

Voleu saber com es finança PxC? Clica.

Afegeixo els vídeos d'un dels mítings, en aquest cas a l'Hospitalet de Llobregat, organitzats per la campanya a les eleccions del novembre. Podem veure l'emoció exagerada de Josep Anglada, David Parada i Daniel Ordóñez. Segurament no era la mateixa que el 28N després de no obtenir representació al Parlament. Hem d'aconseguir el mateix a Sant Boi.
 



8 comentaris:

Anònim ha dit...

pobres chavales, solo se estaban comiendo unos fransfurts

Anònim ha dit...

Jo votaré PxC, son els unics que em donen confiça. Crec que fa falta un canvi a Sant Boi, ja!! De moment m'agrada tot el que sento d'aquesta gent.

Xavier Navarro ha dit...

Pues vaya anónimo.. di quien eres, si tan valiente eres como para votar a PXC

Arqueoleg ha dit...

Una salutació des de ICV Hospitalet!
Aquí PxC van treure un 4,5% a les catalanes.

Que hem fet? Doncs crear una plataforma anomenada "Unitat contra el feixisme i el racisme" amb diversos partits, sindicats i AAVV que ja té 13 delegacions locals a tot Catalunya i fer una campanya paralela a la seva, amb xerrades contra el racisme, contra-cartells, manifestacions, concentracions, boicotejant tot el que ells fan, desenmascarant als seus candidats, presència constant als mitjans locals...

Que hem aconseguit de moment? No sabem si passaran (es probable) peró han desconvocat els seus actes x por a nosaltres, no han penjat pancartes ni cartells, per por a nosaltres, la resta de partits de dretes (CIU-PP) s'han contingut molt per que ningú els compari amb ells... I si passen ens trobaran al davant a cada ple!

Un consell: FEU EL MATEIX, ESCLAFEU L'OU DEL FEIXISME ABANTS NO EN SURT LA SERP!

Unknown ha dit...

Joder, de lo que me he enterao. El David PArada iba conmigo al cole, cateaba 6 o 7 cada trimestre, repitió un par de cursos, e iba con dos matones metiéndose con todo el mundo, y ahora va para presidente, jaja

Anònim ha dit...

¿ Que esperas ?
Te recuerdo que en esta legislatura, ocurrio lo del tunel de bateo ,del campo de beisbol en el murieron 4 niños de 9 años y otros 9 resultaron gravemente heridos, algunos con secuelas fisicas de por vida .la jueza y todos los peritos, coinciden que tenia graves defectos de construccion . El alcalde con el silencio de tu grupo municipal y de otros, dan apoyo a los 2 arquitectos municipales ,los cuales estan imputados de homicidio de 4 niños. El ajuntament en vez de apartar de empleo y sueldo a estos funcionarios, les contrata el mejor y mas caro abogado de catalunya para su defensa
ME DAN ASCO

Josep Puigdengolas ha dit...

Ni el peor analista político atribuiría el ascenso de PxC a este tema.

nanroig zr ha dit...

ZKisinger
Antes de nada , yo tambien me sumo , menudo analista politico estas hecho anonimo.........

despues , NO ALIMENTEIS AL TROLL
tercero , el problema en si no es la existencia de grupos como PxC , sino las circustancias que facilitan que su discurso tenga acogida , el problema no son los grupos de extrema derecha , por ejemplo Falange se viene presentando a las elecciones desde el principio de la democracia , pero nadie les vota .... la prohibicion en sí no tiene justificacion , mirad sino el caso de Bildu , lo que tenemos que hacer es desmontarles sus argumentos , con nada más que la realidad .

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger