16 de gener 2011

Més crisi però menys delinqüència a Sant Boi

Molts van afirmar que amb l'arribada de la crisi arribaria el caos. Que molts d'aquells que es quedarien sense feina, especialment els immigrants, delinquirien agreujant la convivència als nostres barris.
Això però, no ha succeït, i podem posar com a exemple poblacions com Sant Boi, on l'últim any 2010 ha acabat amb un 7% menys de delictes.
Mentrestant, a certs cercles i moviments conservadors i/o xenòfobs es continua mentint i posant traves a una convivència que molts intentem construir amb molt d'esforç i pedagogia. 
Ara bé, si Sant Boi i altres ciutats continuen sent ciutats tranquil·les i segures no és només per l'eficaç actuació policial (que també) sinó també perquè han tingut l'estat del benestar al seu costat alleugerint la difícil situació en la que viuen moltes famílies.
Compte amb les retallades socials que proposen alguns i que es duran a terme els propers mesos. La nostra gent no es mereix perdre aquest suport extern que els permet viure amb un mínim de dignitat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No cabe duda que la "red de seguridad" que suponen servicios y sistemas de protección pueden paliar las situaciones más extremas y evitar parte de la delincuencia.

Anònim ha dit...

Molt bon material.

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger