04 de juliol 2012

Preguntes d'ICV-EUiA al Parlament sobre els actes feixistes de Plaça Espanya


1. Confirma el Govern la participació de grups neonazis i feixistes i l’exhibició de banderes espanyoles franquistes durant les celebracions en motiu de la Copa d’Europa de futbol la nit del dia 1 de juliol a Barcelona, i , en cas de resposta afirmativa, quines mesures ha adoptat el Departament d’Interior en relació a aquests fets?

2. Confirma el Govern que durant les celebracions en motiu de la Copa d’Europa de futbol la nit del dia 1 de juliol a Barcelona es van proferir crits neonazis i es van realitzar salutacions feixistes, i, en cas de resposta afirmativa, quines mesures ha adoptat el Departament d’Interior en relació a aquests fets?

3. Confirma el Govern que durant les celebracions en motiu de la Copa d’Europa de futbol la nit del dia 1 de juliol a Barcelona, es varen produir crits i agressions racistes, i , en cas de resposta afirmativa, quants ferits es van produir i quines mesures ha adoptat el Departament d’Interior en relació a aquests fets?

 Alberto Sánchez, regidor de PxC a Hospitalet, entre neonazis i feixistes.

4. Quines investigacions o actuacions està portant a terme el Departament d’Interior en relació a la pintada apareguda en el monument al President Francesc Macià de Plaça de Catalunya de Barcelona la nit del dia 1 de juliol?

5. Quina és la relació complerta d’incidents, agressions o concentracions de tipus feixista produïts a qualsevol punt de Catalunya durant la nit del dia 1 de juliol, quin és el cost aproximat dels desperfectes causats, el número de detinguts i quines actuacions ha portat a terme el Departament d’Interior en cada cas?

6. Quines actuacions preventives havia dissenyat el Departament d’Interior davant la possibilitat d’incidents la nit del dia 1 de juliol?

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger