09 de gener 2012

L'Auron ha estat adoptat!!


El passat 8 de desembre, en el marc de la Fira de la Purísima, en la 4ª Festa de l’Animal de Companyia, “Homenatge a Carles Urios”, vaig tenir el plaer d’acompanyar l’Auron a la desfilada solidària d’animals de companyia del Refugi.
L’Auron és un gos magnífic, és jove, àgil, educat i, sobretot, valent, ja que no ha de ser gens fàcil caminar amb aquesta tranquil·litat i seguretat davant tanta i tanta gent que hi havia observant-lo al Parc de la Muntanyeta.
Instants després d’haver conegut l’Auron vaig pensar que no tardaria gaire en ser adoptat, però no va ser així. Abans van adoptar el Jowy, un gos de difícil adopció per la seva edat avançada, i el petit Bolo, que també van participar a la desfilada. Dues molt bones notícies, però al veure que anaven passant els dies i l’Auron no era adoptat vaig demanar que m’informessin quan tingués una nova família, i ahir, finalment, va arribar la bona notícia. S’havien interessat en ell.


L’Auron ja ha abandonat el Refugi. Ara però, cal continuar treballant perquè situacions com les que van portar a l’Auron al Refugi no es tornin a produir, i continuar treballant perquè l’adopció sigui la primera opció d’aquells que hagin decidit tenir un animal de companyia. I en això estem. Feina no ens falta, però ganes tampoc.

Bona sort company!

Si esteu interessats/des en adoptar, podeu adreçar-vos a la web de l’RMAC o visitar directament el Refugi Municipal d'Animals de Companyia (Riera del Fonollar, 2).

1 comentari:

Joan Vendrell i Campmany ha dit...

Noticies com aquesta omplen el cor d'alegria i satisfacció. Us felicito a tots i a totes aquestes persones que dediqueu una part del vostre temps a concienciar i facilitar l'adopció d'aquests animalons de companyia que tant i tant es fan estimar.
Precisament acabo de penjar un post en un dels meus blogs. Un jutge italiá ha autoritzat un gos a visitar la seva propietària, hospitalitzada a una clinica de Varese (Italia). http://vencamp.blogspot.com

Felicitats per la teva tasca.

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger