21 d’abril 2010

Convergència i Unió i els Nous Catalans


Dissabte passat vaig tenir l'oportunitat de passejar-me per la Fira Vive Latinoamérica, fira que es celebra anualment a la Farga de l'Hospitalet dirigida especialment a la població immigrada de Llatinoamèrica. Vive Latinoamérica ve a ser una fira bàsicament comercial, sense més. El que més em sobtà però, va ser veure com el PP i CiU havien tingut l'atreviment de muntar el seu propi xiringuito.
La paradeta de CiU estava ben assortida, amb desenes de globus de tots colors, repartint material a dojo, amb molta música i un Àngel Colom pletòric, un pajaru que ja fa temps que es dedica a netejar la cara del seu partit des de l'àmbit d'immigració, intentant fer-lo atractiu als nouvinguts. Els Nous Catalans, diuen. Estaria bé que dediqués el seu esforç no només a netejar la imatge del seu partit sinó també la seva, després de fer els seus pinitos amb el senyor Millet. Però això ja és un altre tema.
Però si això no fos encara suficient, llegint el diari després a l'arribar a casa, veig que el senyor Duran i Lleida també havia passat per la Fira. Evidentment no va anar acompanyat per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, pioner en negar el dret dels immigrants a uns serveis bàsics vinculats a l'empadronament. Tampoc anava acompanyat de Marta Ferrusola, coneguda per les seves declaracions xenòfobes incendiàries habituals. No oblidem tampoc la campanya electoral a les eleccions generals elaborada per l'equip de campanya de Duran i Lleida on es va fer servir propaganda xenòfoba amb la finalitat de guanyar un grapat de vots. No sé a qui volen enganyar. La burgesia catalana, que domina les capes altes de la formació, és majoritàriament xenòfoba i excloent. Una bona part del seu electorat també.
Després de veure aquell espectacle tan lamentable no podia fer una altra cosa que menjar unes arepas colombianes, compartir una estona amb els companys d'Iniciativa d'Hospitalet i fugir entre nens amb globus amb la cara de l'Alicia Sánchez Camacho. Quin patiment!

Recordeu aquest vídeo?

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger