24 de desembre 2009

Bon any 2010. La liarem segur.


S'acaba l'any, i s'acaba impregnant-me d'un sentiment molt profund de felicitat i satisfacció.
L'any 2009 ha estat un any positiu. El món però, continua funcionant com sempre, les desgracies van tacant el calendari de sang i vergonya, i, nosaltres, els benestants, anem caminant mirant el terra. Bé, tots no.
Aquest any ha estat, potser, el primer any en que he trobat l'equilibri entre l'estabilitat laboral i la bogeria reivindicativa que he tingut sempre. I estic cansat, però bé. He acabat bona part dels dies de l'any a mitja nit acabant de fer una cosa o altra, però aquest any, a diferència d'altres, n'hi ha hagut resultats. Materialitzar l'esforç, no ens enganyem, és important.
Aquest any he acabat d'interioritzar allò de “pensa globalment i actua localment”. Ja no estic a Guatemala, estic a Sant Boi, però des d'aquí també es pot fer feina, molta feina.
I és que tot el que gira al nostre voltant depèn de nosaltres, tot ens és vinculant, tot el que tenim avui és gràcies a persones que van dedicar el seu esforç en el passat. Participar i decidir no és una opció, és la nostra obligació.
I és que “a veces sentimos que lo que hacemos es tan solo una gota en el mar, pero el mar sería menos si le faltara una gota”.
Bon any 2010. La liarem segur.
PD: I tu, reina, continues sent-t'ho tot. Sense tu res. T'estimo. Bon any per tu i la teva/meva família :)

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger