24 de setembre 2009

La protesta d'avui


Avui uns quants santboians i santboianes hem secundat una protesta convocada per AnimaNaturalis davant del Circo Americano al nostre poble.
Tal i com establia AnimaNaturalis al comunicat de premsa «Amb aquesta protesta volem demanar a l'Ajuntament de Sant Boi que consideri la possibilitat de prohibir aquest tipus de circs, que maltracten als animals en diversos entrenaments i funcions, i els obliguen a viure una vida precària en un estat de captiveri extrem» «A Barcelona, Blanes, Sitges o a Lleida ja no se'ls permet l'entrada des de fa anys, i volem que municipis com Sant Boi es tornin més respectuosos amb els animals».
Després de la protesta he tingut la oportunitat de parlar breument amb l'Alcalde Jaume Bosch i l'he explicat el motiu de la protesta. Esperem que es mostri receptiu en un futur i accepti una Ordenança Municipal que prohibeixi finalment els circs amb animals a Sant Boi.
Amb la protesta d'avui només reclamàvem posar el nostre poble en el lloc que es mereix. I així continuarà sent. Les coses pinten bé.

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger