04 de maig 2011

El Govern dels millors... augments de sou.

Diuen que estan aplicant criteris d'austeritat, que ara toca filar prim i estalviar, que tots hem de ser conscients de la situació i comprendre que les retallades en els serveis socials són necessàries per poder recuperar-nos uns anys després, mentre la gent espera a la cua de l'atur.
Per convèncer-nos fan gestos simbòlics d'austeritat com a la Diada de Sant Jordi (que tot sigui dit: em semblen molt bé) publicitats per mitjans públics i privats que els hi riuen les gràcies, però mentrestant van fent la seva com sempre. Són els amos del país, i ells ho saben. I us posaré un parell d'exemples.

EXEMPLE 1. Tal i com publica e-Notícies:

El Govern ha apujat la categoria d'un treballador eventual, fet que suposa l'augment del complement específic de retribució en més de 13.000 euros anuals. Segons es publica al DOGC, amb data 27 d'abril, es dona "publicitat a la modificació d'un lloc de treball de personal eventual", corresponent a Joan Raventós Pujadó, responsable de Seguiment de Relacions amb el Territori.

Gràcies a aquest canvi,  el responsable de Seguiment de Relacions amb el Territori obtindrà ara les "retribucions d'aquest lloc de treball, corresponents a un lloc de funcionari/ària del grup A, nivell de complement de destinació 30 i complement específic de 38.916,72 euros anuals".

El passat mes de març, al DOGC es publicava el nomenament de Raventós, amb data del dia 16, i s'especificava que "les retribucions d'aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari/ària, del grup A, nivell de destinació 24, i complement específic de 25.813,80 euros anuals".

Per tant, en menys de dos mesos se li ha canviat la categoria -de nivell de destinació 24 a nivell 30-, i se li ha apujat el complement específic en més de 13.000 euros. L'augment, però, en total serà més de la quantitat esmentada, ja que se li haurien de sumar diferents complements més.

Podeu comprovar-ho vosaltres mateixos al DOGC clicant aquí.

EXEMPLE 2: Tal i com publica El Triangle:

Font del personal de l'Agència d'Habitatge de Catalunya (AHC) expliquen, amb sorpresa, que el conseller Lluís Recoder no solament ha conservat la configuració heretada del seu antecessor, l'ecosocialista Francesc Baltasar, sinó que ha ampliat l'organigrama amb una cascada de nomenaments. Els funcionaris de l'agència mostren la seva perplexitat perquè ara tenen tants o més càrrecs que amb el temps de l'anterior Govern tripartit.
Un d'aquests nous càrrecs és Luis Castaño, exfuncionari de presons, que formava part del “club dels madrilenys”, un nombrós grup de funcionaris de presons d'alt rang que van arribar a Catalunya procedents de l'Adrministració central a la dècada dels vuitanta, arran del traspàs de les competències de serveis penitenciaris. Lucas Castaño impartia en l'actualitat classes de dret a la Universitat Internacional de Catalunya (Opus Dei). Altre nomenaments són Jaume Fornt i Paradell, Albert Toledo i Pascual, Jordi Sanuy i Aguilar, i Joan Batlle i Bastardas.

AMB IL·LUSIÓ

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger