14 de maig 2010

El 2 de juny vaga general al sector públic, només???

A la 1h de la nit i amb un fort sentiment de ràbia i indignació...  haig de dir que, donada la meva responsabilitat com a delegat sindical i Secretari del Comitè d'Empresa d'Incasòl, sí participaré a la vaga general del sector públic anunciada pel proper 2 de juny.
Tot i així vull deixar molt clar que trobo vergonyós que la primera mobilització contundent dels sindicats no s'hagi produït fins el moment en que es veuen afectats els treballadors i treballadores del sector públic.
Trobo que és una falta de respecte als milers i milers de treballadors i treballadores que han perdut els seus llocs de treball al llarg dels dos últims anys i que han patit els efectes de la crisi més que ningú.
Les mesures que va anunciar ahir Zapatero mereixen una vaga general, ja que no només s'està reduint i congelant els sous del personal del sector públic sinó també es suspèn la revaloració de les pensions, es suprimeix el xec nadó i es redueix 600 milions de l'Ajuda Oficial al Desenvolupament. Tot això amb un 20 per cent d'atur, pujant els impostos indirectes i sense tenir la més mínima intenció de molestar el més mínim a aquells que van provocar la crisi.
Mentrestant, Gerardo Díaz Ferrán, president de la CEOE i expert en enfonsar empreses, ens diu que “el país no está para huelgas”.
Si abans del 2 de juny no es declara vaga general abandonaré la meva condició d'afiliat a CCOO.

@JPuigdengolas Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger